Мініфутбольне поле презентували в Степанецькій ОТГ

Мініфутбольне поле презентували в Степанецькій ОТГ

Мініфутбольне поле зі штучним покриттям відкрили в Степанецькій ОТГ 17 вересня. Проєкт реалізували на умовах співфінансування коштів міського та державного бюджетів за ініціативи Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та Степанецької громади. Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства «Нова Доба».

За словами начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максима Зеленського, загальна сума витрачених коштів становить 2 млн 331 тис. грн, із них – 711 тис. 600 грн виділили з державного бюджету, а 1 млн 620 тис. грн – із місцевого.

– Ці кошти виділяли з держбюджету для всіх регіонів України. Певну суму вирахували відповідно до кількості населення у кожній області. Федерація футболу України розробили проєктно-кошторисну документацію. Фахівці врахували покриття та розмітку майданчика, розміри поля та воріт, вимоги до футбольної сітки, – зазначив Зеленський.

Подякували начальнику Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації – Максиму Зеленському, підрядній організації, яка здійснювала будівництво та Степанецькій сільській раді.

– Поступово відновлюємо спортивну інфраструктуру області. Попереду в планах – чимало об’єктів. Зокрема, відкриття спортивних майданчиків із багатофункціональним покриттям для п’яти видів спорту. Перший із таких спортивних полів минулого тижня презентували в Лисянці. Поля 60×40 з біговими доріжками плануємо відкрити у Жашкові та Черкасах. У Кам’янці зараз за програмою Президента України “Велике будівництво” відновлюємо стадіон. У Золотоноші також відновлять місцевий стадіон при ДЮСШ, як і у Черкасах для школи олімпійського резерву, – зауважив очільник ОДА Сергій Сергійчук.

– Наш ліцей – один із небагатьох, який своїми здобутками на теренах області доводить, що ми маємо виділяти кошти для розвитку молоді. Коли ми спільно робимо єдину справу для наших громадян та мешканців, дітей, які потребують цих дій – це успіх, – сказав сільський голова Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Олександр Яременко.

Наприкінці заходу спортсмени провели майстер-клас для молодшого покоління футболістів «Росава» на оновленому футбольному майданчику.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x