Стартував ремонт автодороги Н-01 Київ–Знам’янка на Городищині

Стартував ремонт автодороги Н-01 Київ–Знам’янка на Городищині

На автомобільній дорозі Н-01 Київ–Знам’янка на ділянці км 176+00 – км 183+717 у селі Орловець Городищенського району розпочалися роботи з поточного середнього ремонту. Наразі підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» розпочала роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття на 7,7 км автодороги. Про це повідомляють у САД у Черкаській області.

Під час проведення робіт з поточного середнього ремонту на цій ділянці проєктом передбачено: регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг; укріплення узбіч;  влаштування основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом; влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонної суміші; влаштування з’їздів та примикань з дорогою.

По завершенню робіт з влаштування нового дорожнього покриття, буде влаштовано: нову дорожню розмітку з холодного пластику; нові дорожні знаки; нове металеве огородження; автономне освітлення чотирьох пішохідних переходів у населеному пункті.

Цього року на автодорозі державного значення Н-01 Київ–Знам’янка загалом буде відновлено 52,9 км дорожнього покриття у Смілянському, Городищенському та Корсунь-Шевченківському районах.

На час поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-01 рух автомобілів ускладнено, рух здійснюється у реверсному режимі.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x