“Черкаські Мавпи” передали Станції швидкої медичної допомоги захисні костюми

“Черкаські Мавпи” передали Станції швидкої медичної допомоги захисні костюми

“Черкаські Мавпи” займаються важливою місією. В умовах пандемії Covid-19 клуб вирішив допомогти медикам, які знаходятьсья на передовій у боротьбі з вірусом. “Мавпи” разом із партнерами клубу передали Станції швидкої медичної допомоги захисні костюми.

Сьогодні баскетболісти команди та керівництво клубу завітали до міської станції швидкої допомоги. Клуб спільно з партнером – Компанією “Група ВЕНЕТО” виділив лікарям 80 сертифікованих захисних костюмів. Відзначимо, що “Черкаські Мавпи” стали першим професійним клубом на Черкащині та одним з небагатьох в Україні, який вирішив допомогти працівникам станції швидкої медичної допомоги. Костюми є багаторазовими. Їх виготовили зусиллями “Групи Венето”.

Олександр Згіблов, почесний президент БК “Черкаські Мавпи”:
“Хотілося щоб всі професійні клуби, спортивні функціонери підтримали наших медиків. Не лише швидку допомогу, а й лікарів, які борються з коронавірусом. Хотілося, щоб ця напасть нарешті пішла з нашої землі.
Зараз “Група ВЕНЕТО” приступила до серійного випуску захисних костюмів. Щодня ми їх виготовлятимемо тисячами. Цього буде достатньо, щоб ми забезпечили наших медиків, які знаходяться на передовій боротьби з Covid-19″.

Лікарі швидкої медичної допомоги щодня контактують з людьми з підозрою на Covid-19, тому захисні комбінезони їм вкрай необхідні.

“Дуже важко зараз забезпечити персонал засобами захисту. Є певні бюрокатичні процедури та різні причини. Спочатку нам допомагали, а зараз всі охололи. Утім Covid-19 є, він нікуди не дівся. Він нажаль буде, нам з ним жити не один місяць і потрібно призвичаюватися. Одне з головних моїх завдань, щоб наші працівники не хворіли самі і могли виконувати свою роботу.
Така допомога для нас дуже важлива. Це популяризація як спорту, так і нашої служби, медиків естренної служби. Персоналу ще важливо, що про них знають, про них пам’ятать, що люди розуміють серйозність того, з чим вони стикаються. Це перший клуб, який завітав до нас і допоміг нам. Це реальна допомога, реальний захист бригад і здоров’я наших працівників”, – говорить Ігор Фесун, директор Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x