Виконком ухвалив проєкт змін до бюджету

Виконком ухвалив проєкт змін до бюджету

Проєкт рішення міської ради «Про міський бюджет міста Черкаси на 2020 рік» ухвалив виконавчий комітет. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

На Черкаську область для проведення виборів надійшло 72 млн.грн. З них обласному центру виділили близько 10%.

Члени виконкому висловили сумнів, що цих коштів вистачить на нормальну організацію виборчого процесу. За словами заступника міського голови Ігоря Коломойця, на ці потреби необхідно близько 20 млн грн., натомість виділено лише 7 млн.грн.

«Якщо з держави не надійдуть додаткові кошти, їх, імовірно, доведеться шукати у міському бюджеті», – припустив заступник міського голови Ігор Волошин.

«Зокрема, 6 млн. 998. тис грн. надійшло на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів (в тому числі – на підготовку і проведення місцевих виборів 25 жовтня – 6 млн 971 тис грн., виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення місцевих виборів – 27,5 тис.грн). Також отримана субвенція у сумі 1 млн. 378 тис грн. на забезпечення житлом дітей-сиріт», – розповіла Тетяна Харенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x