На Черкащині затримано двох чоловіків, які обікрали дім

На Черкащині затримано двох чоловіків, які обікрали дім

Зловмисники проникли в будинок, зв’язали скотчем руки та заклеїли рота господині, забрали грошові кошти, прикраси та втекли. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. 

Про пограбування до Уманського відділу поліції місцева жителька заявила 18 вересня. «Один із них погрожував розправою, якщо спробую закричати, а ще від них обох сильно тхнуло алкоголем», — каже слідчому потерпіла.

Тоді зловмисники забрали 20 000 гривень, 1300 доларів США й золоті прикраси, а після скоєння злочину, вилізли крізь вікно та побігли в невідомому напрямку.

Правоохоронці з’ясували, що до пограбування причетний один місцевий житель, а інший без постійного місця проживання. Поліцейські встановили їхнє місцеперебування та затримали. Слідчі кваліфікують дії затриманих, як пограбування.

Також поліціянтам стало відомо, що викрадені ювелірні вироби, користуючись послугами таксиста, один зі зловмисників встиг реалізувати в Києві.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x