Під Черкасами водій злетів у кювет

Під Черкасами водій злетів у кювет

При виїзді із Черкас автомобіль «УАЗ» потрапив у кювет. Подія сталась учора. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Прибувши на місце виклику, патрульні виявили автомобіль. Людей в салоні не було.

Згодом, поліцейські помітили групу осіб, серед яких був водій транспортного засобу. Чоловік повідомив, що втратив керування внаслідок засліплення автомобілем, який рухався у зустрічному напрямку.

Під час спілкування з громадянином, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій повідомив, що вживав алкоголь вже після автопригоди та готовий пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Водія було доставлено до лікаря-нарколога, де він відмовився проходити огляд.

Патрульні оформили дорожню пригоду та склали на винуватця адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та ч.4 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю, до проведення уповноваженою особою медичного огляду, з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду, тягне за собою накладення штрафу, з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x