Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Овен

У п’ятницю зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Упертість навряд чи допоможе налагодити теплі стосунки, тому постарайтеся бути поступливішими. Закоханому Овнові гороскоп обіцяє більше радісних подій. Кохання окрилятиме, тож усі претензії та минулі образи забудуться, навіть якщо у вас – дуже хороша пам’ять. Якщо ж поруч досі нема коханої людини, не засмучуйтеся: цей день підготував довгоочікувану зустріч!

 

Телець

Тельцям доведеться відбиватися від натовпу шанувальників, тому сум точно не входить у ваші плани. Підійдіть до дзеркала, покрутіться, усміхніться і – гайда! І ще, не біжіть за ідеалом. Інакше ризикуєте оминути СВОЇХ людей! Продумайте вже тепер, куди плануєте сходити ввечері – в ресторан чи улюблене кафе, а може – на дискотеку до ранку. Адже саме там є всі шанси на дуже перспективну зустріч. Однак не летіть поперед батька в пекло! У всьому треба бути планомірним, аби не передати куті меду.

 

Близнюки

Зірки радять заводити не лише романтичні знайомства, а й дружні. Не варто дотримуватися приказки – ліпше давнього друга не втрачати, ніж двох нових мати. Ви – комунікабельна, щира особистість і навряд чи зможете обмежитися одним товаришем на все життя.  Кінець дня обов’язково потішить вас приємними зустрічами, сюрпризами та всілякими несподіванками. Будьте готові до нових пригод та насичених вихідних.

 

Рак

Раки, вам терміново потрібен вогнегасник, ви просто палаєте від пристрасті! Ваше любовне життя сповнене сповнене динаміки та насолоди. Сьогодні ви матимете відверту розмову з коханою людиною, зокрема обговорите спільні плани та мрії. Це зблизить вас ще більше.  Виокремте час для тихого сімейного відпочинку в колі рідних людей.

 

Лев

Леви, опановуйте себе і дивіться на світ оптимістичніше. Хоча тиждень вже добігає кінця, ви ще встигнете реалізувати свої мрії та плани. Відмовтеся від чорних і сірих речей, доповніть гардероб кольоровими речами чи хоча б купіть різнобарвну сумочку. Ваша половинка відразу помітить вас у сірому натовпі, а інакше – ризикуєте розминутися. Хіба ж це нам треба?

 

Діва

Діви, вмикайте улюблений трек, будемо танцювати, адже для вас вихідні стануть однією суцільною вечіркою. Готуйтеся мало спати, зустрічати світанки в найнесподіваніших місцях, багато сміятися і цілуватися: настав щасливий період, який буде наповнений романтичними подіями. Влаштуйте вечерю для двох, сходіть у СПА, утечіть від міста в один із відпочинкових комплексів у вихідні.

 

Терези 

Готуйтеся: цей день приготував чимало неочікуваного та незрозумілого. Треба бути дуже активними, намагатися встигати все й одразу та перебувати у трьох місцях одночасно. Результат не змусить на себе чекати! По-перше, усі починання будуть успішними, по-друге, десь там, у небесному планері, уже записана зустріч, яка змінить ваше життя.

 

Скорпіон 

Скорпіони, будьте обачні! Купідон уже грайливо зазирає у ваше віконце, пристрасті киплять, напруження зростає. П’ятниця передбачила для вас безліч побачень – встигайте лише трохи поспати між ними. Проте, якщо ви не готові до серйозних стосунків, обмежтеся романтичними прогулянками під місяцем. Саме час вивчити себе та свої бажання. І ще одне: не забувайте, що за пересічною зовнішністю часто ховаються королеви й королі, тож добре подумайте перед тим, як відмовити комусь у зустрічі.

 

Стрілець 

Зірки радять вирушати на пошуки свого кохання. Частіше бувайте в товаристві давніх друзів та сміливіше заводьте нові знайомства. Ресторани, фітнес-клуби, кав’ярні, аквапарки – усе це місця, де можна зустріти «свою» людину. У закоханих Стрільців виростуть крила, звичайно, від щастя. Усе буде так, як ви забажаєте. Головне – бути собою та… не забувати носити маску.

 

Козеріг 

Зірки рекомендують переглянути свої погляди на особисте життя. Що м’якше та ласкавіше ви себе поводитимете із потенційним обранцем, то більше шансів збудувати міцні стосунки. Не варто сумувати з приводу тих, хто вас залишив, вони того не варті. Життя прекрасне та повне несподіванок. Насолоджуйтеся кожною хвилиною та надихайте своїм гарним настроєм інших.

 

Водолій 

Обережно! Минуле стукає у двері, час розставити всі крапки над «і» та насолоджуватись теперішніми реаліями, інакше так і перебуватимете «між» минулим та сьогоденням. Спробуйте щось змінити в собі як в особистості, займіться саморозвитком, погляньте на життя з іншого боку. Лише тоді у вашому оточенні з’являться яскраві та цікаві люди. Придивіться до людей, які частенько вам посміхаються. Зірки знають, що точно є симпатичний хлопець/дівчина, із яким(-ою) ви нерідко перекидаєтеся поглядами. Не вимагайте занадто багато від життя, радійте тому, що маєте.

 

Риби 

Гороскоп прогнозує продуктивний день. Тож, Риби, встаємо з ліжка, робімо глибокий вдих і – уперед, назустріч яскравим пригодам. Досить жаліти себе та ридати з кожного приводу. Саме час влаштовувати особисте життя. Наречені самотужки додому не прийдуть, тому причепуріться й вирушайте знайомитися з прихильниками. Зірки обіцяють романтичний настрій і море позитивних вражень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x