Черкаські фехтувальники провели Олімпійський урок в училищі

Черкаські фехтувальники провели Олімпійський урок в училищі

Традиційні Олімпійські уроки тривають у навчальних закладах міста та регіону. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Черкаській області.

Цього разу спортсмени завітали до Черкаського вищого професійного училища. Вони познайомили учнів з олімпійськими цінностями та цікавим видом спорту – фехтуванням. Такий захід влаштували на подвір’ї навчального закладу – на свіжому повітрі.

Олімпійський урок провели майстри спорту України міжнародного класу з фехтування, члени збірної України Діана Залевська та Олена Прокуда. Вони розповіли учням училища про особливості їхнього виду спорту, чому вирішили займатися саме ним, яких результатів вдалося досягти. Спортсменки провели майстер-клас, під час якого познайомили зі зброєю, прийомами та стійками, особливостями тренування та змагань. Охочі мали змогу випробували спортивну екіпіровку на собі.

Учні училища ставили запитання гостям та дізнавалися відповіді на них. Також стали учасниками вікторини про олімпізм. Найактивніші учасники отримали подарунки – олімпійські сувеніри.

Відділення НОК України в Черкаській області навчальному закладу також вручило комплект м’ячів.

Олімпійські уроки за участю відомих спортсменів зацікавлюють дітей та молодь до занять спортом, до фізичної активності, руху вперед та нових перемог.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x