Сапери знайшли на Манківщині 603 боєприпаси часів Другої світової війни (ВІДЕО)

26 вересня група піротехнічних робіт та підводного розмінування завершеила обстеження території приватних сільськогосподарських угідь у Буках та знешкодила 603 боєприпаси, які пролежали у землі більше 70 років. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Черкаській області.

Серед знахідок – артилерійські снаряди, мінометні міни, підствольні гранати та капсулі.

«За останні пів року це вже друга масштабна знахідка боєприпасів часів Другої світової війни»,- розповів заступник начальника групи піротехнічих робіт та підводного розмінування Микита Бондаренко.

603 боєприпаси виявлено у Буках

603 боєприпаси часів Другої світової війни знайшли сапери на #Манківщині26 вересня група піротехнічних робіт та підводного розмінуваннязавершеила обстеження території приватних сільськогосподарських угідь у Буках та знешкодила 603 боєприпаси, які пролежали у землі більше 70 років. Серед знахідок – артилерійські снаряди, мінометні міни, підствольні гранати та капсулі."За останні пів року це вже друга масштабна знахідка боєприпасів часів Другої світової війни",- розповів заступник начальника групи піротехнічих робіт та підводного розмінування Микита Бондаренко.#сапери #ДСНС #рятувальники

Gepostet von Управління Державної служби України з НС у Черкаській області am Samstag, 26. September 2020

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x