Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У-ля-ля, Овнів чекають любовні пригоди! Зірки прогнозують представникам цього знаку початок службового роману. Голову може запаморочити і новенькі співробітники, і давні колеги. Велика ймовірність потрапити в любовний трикутник, тому будьте пильними: не відповідайте на флірт, якщо не хочете продовження.

 

Телець

Цього дня Тельців переповнюватиме творчість і креатив. Нестандартні вирішення проблем, оригінальні підходи до переговорів з діловими партнерами – усе вдаватиметься легко та невимушено. Це позитивно вплине на відносини з керівництвом. Пам’ятайте: натхнення може наздогнати в будь-який час і в будь-якому місці. Носіть у кишені маленький блокнотик і записуйте всі ідеї, щоб не забути.

 

Близнюки

Цей день для Близнюків наповниться перемогами і любовними пригодами. Якщо ви ніколи не купували лотерейний квиток, обов’язково зробіть це. Завжди боялися знайомитися з протилежною статтю в маршрутці? Подолайте свій страх. Скажіть «так» усьому, чого ви давно прагнули, і на що не наважувалися. Успіх цього дня ходитиме за вами по п’ятах.

 

Рак

Фортуна супроводжуватиме вас в усіх починаннях. Головне – пам’ятайте: коли ви прокидаєтеся вранці в поганому настрої, десь у світі нудьгує один мопс. Посміхніться! І Всесвіт усміхнеться у відповідь. Зірки обіцяють упродовж доби фінансове благополуччя, гармонію в особистому житті й чудове  взаєморозуміння з іншими.

 

Лев

Ви не море, менше хвилюйтеся. Астрологи рекомендують забути про проблеми та звернути увагу на себе. Зараз хочеться від життя взяти все, але із зони комфорту поки можна не виходити. Спрямуйте енергію на особистий догляд. Зірки підказують, що вам варто збалансувати харчування, пити багато води та не нервувати. Очистіть фільтр на вхідну інформацію та поставте бар’єр на все, що створює дискомфорт.

 

Діва

Діви можуть розраховувати на абсолютне перезавантаження. У понеділок ви почуватиметеся спокійно та розслаблено. Не читайте новини із заголовками на кшталт: «Людство вимирає! Все погано! Не врятується ніхто!». Нехай хоч Земля зупиниться, начхайте на все. Приділіть час для себе: сходіть до спа-салону, придбайте спінінг, зробіть манікюр і педикюр, подивіться з друзями бокс, купіть нову сукню, про яку мріяли вже понад місяць. Ви цього заслуговуєте.

 

Терези

Зірки радять Терезам не робити поспішних висновків. Якщо ви відчуваєте, що емоційно перегоріли в стосунках чи на роботі – візьміть паузу. Будьте мудрими та вмійте вчасно зупинитися. Усе-таки не помиляється лише той, хто нічого не робить. Зірки запевняють, що виокремлений час на себе буде корисним. Ви зможете розкласти все по поличках і зрозумієте, чого потребуєте найбільше.

 

Скорпіон

Середа прогнозує романтичний поворот життя. Кохана людина здивує особливим вчинком, на який ви навіть не очікували. Якщо представники знаку ще не зустріли своє кохання, будьте готові до неочікуваного повідомлення. Ця людина вже готова сказати про свої почуття. Наприкінці дня вам захочеться провести час із рідними. Не ігноруйте це бажання. Чудова нагода, щоб зміцнити родинний зв’язок за спільною справою.

 

Стрілець

Час завоювати цей світ онлайн і без реєстрації. Планети радять Стрільцям напружити свої сили. На роботі з’явиться досить велике навантаження. Організаційні моменти вас не розчарують, а навпаки – додадуть наснаги та оптимізму. Щоб усе йшло за вашим планом, розпишіть на папері пріоритетні цілі. Не забувайте про спорт. Зірки підтримують ваше бажання змінитися. Доба особливо сприятлива, щоб почати свій шлях трансформацій.

 

Козеріг

Перед новим тижнем вам варто запастися амбіціями, цілеспрямованістю і позитивом. Будьте готові, що ваше життя буде насиченим і зажадає від вас сил та енергії. Єдина сфера життя, яка перебуватиме в гармонії ― робота. Приділіть більше уваги вашим стосункам ― додайте в них трохи романтики, щоб нагадати своїй коханій людині про почуття.

 

Водолій

Зараз чудова нагода для втілення найбільш божевільних ідей. Тільки надто не захоплюйтеся, тримайте все під контролем. Зірки підказують, що скоро з’явиться людина, яка переверне ваше життя на 180 градусів. Не проспіть цю зустріч і ретельно перевіряйте свої повідомлення.

 

Риби

Для Риб настав час відпочити і відновити сили. Довіртеся інтуїції та не ризикуйте без необхідності, бо в понеділок , як попереджають зірки, можливі втрати і безглузді помилки. Цей тиждень ― найкращий час для великих покупок, планування майбутніх подорожей і прибирання в будинку. Самотні представники знаку можуть зустріти другу половинку ― це станеться в людному місці, тому будьте уважні.

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x