Порушників містобудівного законодавства на Черкащині оштрафовано на 120 тис грн

Порушників містобудівного законодавства на Черкащині оштрафовано на 120 тис грн

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області накладені штрафи на замовника, підрядника та осіб, відповідальних за здійснення авторського та технічного нагляду на будівництві магазину-кафе. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДАБІ в Черкаській області.

Під час планової перевірки об`єкта «Будівництво магазину продовольчих товарів та кафе на 40 посадочних місць» в с. Залевки Смілянського району посадовими особами Управління виявлені численні порушення містобудівного законодавства. Зокрема, в декларації про початок виконання будівельних робіт виявлено невідповідність зазначеної інформації про документ, що посвідчує право власності на земельну ділянку та правових документів, що встановлюють повноваження особи на розробку проектної документації. Окрім того, зафіксовано недотримання підрядною організацією будівельних норм, державних стандартів та правил під час виконання будівельних робіт.

За результатами проведеної перевірки замовника, підрядника, та осіб, відповідальних за здійснення авторського та технічного нагляду, оштрафовано на загальну суму 120 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x