У Черкасах поліцейські виявили у чоловіка понад 80 пакетиків із марихуаною (ВІДЕО)

У Черкасах поліцейські виявили у чоловіка понад 80 пакетиків із марихуаною (ВІДЕО)

Увагу поліцейських привернув молодий чоловік, який намагався уникнути зустрічі та зникнути з поля зору. Подія сталась у п’ятницю, 25 вересня, на вул. Юрія Іллєнка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. 

Зупинивши громадянина, інспектори попросили його показати особисті речі.

У нього виявили 20 поліетиленових пакетиків з марихуаною. Окрім того, під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання 21-річного черкащанина виявили та вилучили речовини, зовні схожі на наркотичні, фасовані в 61 пакетик.

Загалом слідчі вилучили та направили на експертне дослідження 81 пакетик із речовинами рослинного походження.

Зараз розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Черкаські поліцейські виявили у 21-річного чоловіка понад вісімдесят пакетиків із марихуаноюУ п’ятницю, 25 вересня, на вул. Юрія Іллєнка увагу поліцейських привернув молодий чоловік. Він намагався уникнути зустрічі й намірився зникнути з поля зору поліціянтів.Зупинивши громадянина, інспектори попросили його показати особисті речі.У нього виявили 20 поліетиленових пакетиків, в яких знаходилася невідома речовина рослинного походження зеленого кольору. Зі слів чоловіка, це була марихуана.Окрім того, під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання 21-річного черкащанина правоохоронці виявили та вилучили речовини, зовні схожі на наркотичні, фасовані в 61 пакетик. Загалом слідчі вилучили та направили на експертне дослідження 81 пакетик із речовинами рослинного походження.Зараз розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Gepostet von Поліція Черкаської області am Sonntag, 27. September 2020

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x