Житель Драбівщини обікрав колишню дружину

Житель Драбівщини обікрав колишню дружину

З підсобного приміщення колишньої співмешканки чоловік викрав акумуляторну батарею та продав її своєму знайомому. Гроші витратив на алкоголь. Сума завданих збитків становить 1 000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернулась 54-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що невідома особа з підсобного приміщення викрала у неї акумуляторну батарею.

Опрацьовуючи надану інформацію, працівники поліції опитали сільських мешканців та дізнались, що один місцевий чоловік продав за 100 гривень річ, схожу на викрадену. За отриманим описом підозрюваного знайшли у знайомого, де він тимчасово проживав. Розповів, що прийшов до колишньої співмешканки, але її не виявилось вдома, побачив відчинене підсобне приміщення та звідти викрав акумуляторну батарею, яку продав, а гроші витратив на оковиту.

За даним фактом слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x