В області ліквідували понад 20 пожеж в екосистемах (ВІДЕО)

В області ліквідували понад 20 пожеж в екосистемах (ВІДЕО)

Значної шкоди вогонь завдав Шполянщині та Уманщині, де виникли по три пожежі сухої трави та сміття за вихідні. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Черкаській області. 

Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежі вдалося оперативно ліквідувати та запобігти поширенню вогню на значні площі.

Натомість, у Кам‘янському районі через пожежі сухої трави від вогню постраждали житловий будинок та надвірна споруда.

Аналогічні пожежі були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами у Христинівському та Смілянському районах, а також обласному центрі.

Водночас, пожежі сухотрав`я також були ліквідовані у Звенигородському, Лисянському, Тальнівському, Чорнобаївському, Жашківському та Драбівському районах.

За попередніми даними, причиною всіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Впродовж вихідних рятувальники ліквідували понад 20 пожеж в екосистемах області

???Впродовж вихідних рятувальники ліквідували понад 20 пожеж в екосистемах області↘️Значної шкоди вогонь завдав Шполянщині та Уманщині, де виникли по три пожежі сухої трави та сміття. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежі вдалося оперативно ліквідувати та запобігти поширенню вогню на значні площі.Натомість, у Кам‘янському районі через пожежі сухої трави від вогню постраждали житловий будинок та надвірна споруда.Аналогічні пожежі були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами у Христинівському та Смілянському районах, а також обласному центрі.Водночас, пожежі сухотрав`я також були ліквідовані у Звенигородському, Лисянському, Тальнівському, Чорнобаївському, Жашківському та Драбівському районах.За попередніми даними, причиною всіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.#дснс #черкаси #рятувальники #пожежа #безпека

Gepostet von Управління Державної служби України з НС у Черкаській області am Montag, 28. September 2020

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x