У Черкасах хлопчик застряг під бетонною плитою

У Черкасах хлопчик застряг під бетонною плитою

8 грудня о 14:45 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС за номером «101» надійшло повідомлення про хлопчика, який потрапив під бетонну плиту. Про це «Нова Доба» дізналася від речника Управління ДСНС у Черкаській області.

Подія сталася на вулиці Козацька, коли 8-річний хлопчик разом з друзями повертався додому зі школи. Ковзаючись на дорозі, хлопчик послизнувся та потрапив під бетонну плиту. Ліву ногу дитини затиснуло у неприродному положенні і він не міг її самостійно звільнити.

Спроби небайдужих людей допомогти дитині успіху не мали. Остерігаючись завдати переляканому хлопцеві травму, люди відступилися та вирішили звернутися по допомогу до рятувальників.

Аби звільнити затиснуту кінцівку та не завдати дитині шкоди, рятувальникам першої пожежно-рятувальної частини, що оперативно прибули на місце виклику, довелось проводити роботи із застосуванням спеціального пневматичного інженерного обладнання.

Обережно піднімаючи плиту та підтримуючи від можливого зсуву інші бетонні конструкції, вони за кілька хвилин звільнили ногу хлопчини.

Після цього дитину передали до рук лікарів швидкої допомоги, які доставили потерпілого до медичного закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x