Шполянський «Барвінок» привіз нагороди з фестивалю «Світ талантів»

Шполянський «Барвінок» привіз нагороди з фестивалю «Світ талантів»

3 грудня 2016 року в столичному Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка відбувся масштабний захід − ХІІІ Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів», який уже 13 рік поспіль організовує Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття» за підтримки Міністерства культури України.
Усі учасники фестивалю з 17 областей України мали можливість продемонструвати свої акторські, вокальні, танцювальні таланти, красу, отримати професійну оцінку поважного журі, ознайомитися з культурними традиціями України.

Представником Міжнародної організації у Черкаській області Тетяною Петрівною Ксенофонтовою презентувати Черкащину було надано вперше дитячому зразковому хореографічному колективу «Барвінок» Шполянського Будинку школярів (керівник Е.Е. Пресліцький). «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

На розсуд компетентного журі на чолі з народними артистами України Олександром Злотником, Олексієм Богдановичем та Наталією Борсук представлено хореографічну композицію «Печу, печу хлібчик». Діти здивували членів журі яскравим номером, хореографічною картинкою і сценічною майстерністю, за що й отримали високу оцінку, кубок та Диплом І премії у номінації «Хореографія». Після концерту барвінчата побували на Майдані Незалежності, отримали незабутні враження від заходу та перебуванні у столиці України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x