Понад 1800 дітей АТОвців відпочили та оздоровилися цього року

Понад 1800 дітей АТОвців відпочили та оздоровилися цього року

На Черкащині цього року відпочили та оздоровилися 1 872 дитини учасників АТО та 35 дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО. Про це повідомив начальник управління у справах сім’ї, дітей та молоді Черкаської ОДА Максим Зеленський. Обласна влада особливу увагу приділяє оздоровленню дітей соціально незахищених категорій, зокрема дітей учасників АТО. У цілому на території області проживає майже 2200 дітей бійців та 35 дітей загиблих атовців. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

– Зауважу, в Оздоровчому центрі «Чайка», що на Одещині, за кошти обласного бюджету цього року ми оздоровили 144 дитини учасників АТО та 3 дитини, батьки яких загинули в зоні проведення АТО, – поінформував Максим Васильович. – Крім того, діти цієї категорії протягом року оздоровлюються та відпочивають на базі державного підприємства України «Міжнародний Дитячий Центр «Артек» на Київщині та державного підприємства України «Український Дитячий Центр «Молода гвардія» в Одеській області. На сьогодні до «Артеку» направлено 5 дітей, до Молодої гвардії – 13.

Між тим, управління у справах сімʼї, молоді та спорту облдержадміністрації на базі ТОВ «Чапаєвець», що на Золотоніщині, було організовано та проведено профільну тематично-оздоровчу зміну для 110 дітей соціально незахищених категорій «З Україною в серці!». В оздоровчій зміні перебувало також 105 дітей, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції на Луганщині

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x