У Черкасах відбулось засідання Координаційної ради учасників бойових дій

У Черкасах відбулось засідання Координаційної ради учасників бойових дій

Голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук взяв участь у засіданні Координаційної ради учасників бойових дій та ветеранів АТО в області. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Серед питань порядку денного – вирішення проблеми отримання земельних ділянок ветеранами в об’єднаних територіальних громадах, реабілітація бійців в обласному профільному госпіталі та інше.

Щодо земельних питань: голова ОДА озвучив учасникам Ради напрацьований механізм законного господарювання на землях Черкащини та недопущення рейдерським захопленням.

Одне із порушених питань – робота обласного госпіталю ветеранів війни. Певний період бійців там не лікували, оскільки в карантинний період цей заклад внесли до переліку установ обсервації. Голова ОДА дав завдання профільному Управлінню охорони здоров’я ОДА підготувати інформацію щодо нинішнього функціонування госпіталю та шляхів відновлення лікувального процесу.

Фахівці відділу, на підставі порушених питань під час анкетування та відповідно до компетенції, разом зі структурними підрозділами обласної державної адміністрації, органами місцевого самоврядування, центральними органами виконавчої влади здійснюють заходи для їх вирішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x