Канів знову у «червоній» карантинній зоні

Канів знову у «червоній» карантинній зоні

Канів знову потрапив до «червоної» карантинної зони. Рішення набуде чинності 5 жовтня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У Каневі обмежено:

– Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним та міським транспортом. Крім легкових авто, в яких кількість пасажирів, включаючи водія, не більше п’яти осіб без врахування дітей віком до 14 років;

– Посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;

– Приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування;

– Відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

«Помаранчева» карантинна зона у місті Сміла та у Канівському, Смілянському районах.

«Жовта»Черкаси, Золотоноша, Умань та у Городищенському, Драбівському, Жашківському, Звенигородському, Золотоніському, Кам’янському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Лисянському, Маньківському, Монастирищенському, Тальнівському, Христинівському, Черкаському, Чигиринському, Чорнобаївському, Шполянському районах.

Нагадаємо, як в Каневі мітингували проти введення «червоної» зони.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x