Олег Петренко: «Я звик займати активну життєву позицію, тому йду в обласну раду змінювати Черкащину»

Олег Петренко: «Я звик займати активну життєву позицію, тому йду в обласну раду змінювати Черкащину»

Уже більше року до мене звертаються люди з проханням допомогти. І я постійно маю пояснювати, що я вже не маю статусу народного депутата. Кожен раз відчуваю певний дискомфорт, бо я звик займати активну позицію в житті. Я не можу просто байдуже спостерігати за тим, що відбувається в країні і на Черкащині зокрема. Тому я офіційно зареєструвався як кандидат в депутати Черкаської обласної ради.

 

Інколи мене запитують, чому саме до неї. Відповідаю: бо люди не знають прізвище депутата від міста Черкаси в облраді, він є, але про його діяльність мало кому відомо. Я ж хочу змінити це та показати своїми діями, що черкащан в облраді представляє активний та ефективний депутат.

 

Черкаси, як обласний центр, мають на своїй території багато обласних комунальних об᾿єктів, якими ми з вами користуємося щодня та які потребують оновлення. Це і обласна лікарня, дитяча обласна лікарня, кардіоцентр, онкодиспансер. Це лише ті, що стосуються медичної галузі, а є ж ще багато інших. Тому ефективна робота в обласній раді депутата від міста дуже важлива. Впевнений, що  зможу захищати інтереси нашого міста й реалізувати масштабні проєкти. У першу чергу, вважаю, що потрібно змінити інвестиційний клімат в області. Щоб кожен, хто хоче вкладати кошти у розвиток міста, власної справи, створювати робочі місця – мав гарантії і відчуття безпеки. Зробити так, щоб Черкаський регіон приваблював інвесторів і вони хотіли вкладатися у розвиток міста та області.

 

Також у планах відновити та розвивати транспортну систему Черкащини. Нам потрібно завершити реконструкцію та ввести в дію аеропорт, налагодити ефективне залізничне, річкове та автомобільне сполучення з усіма областями.

 

На вибори йду з командою ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Декого я знав і раніше, з кимось познайомився нещодавно під час боротьби з вірусом COVID-19, коли працював у фонді «Черкаси vs Covid-19». Я знаю, що з цими людьми можна ефективно досягати результату. У нас є люди, які зможуть гідно представити команду і на посаді керівників населених пунктів області і в місцевих радах. Себе ж бачу депутатом саме обласної ради. Я точно знаю, що я зможу захистити інтереси міста Черкаси в Черкаській області раді, й інституцію депутата обласної ради від міста Черкаси зробити чимось значимим, важливим, тим, хто може реально допомагати іншим. Впевнений, що всі ті мешканці області, котрі не раз зверталися до мене по допомогу, коли я був нардепом, підтримають мене в день виборів. Змінимо наш край разом!

 

*Політична реклама

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x