Увага! Шановні друзі! Будьте обережні! (ВІДЕО)

Увага! Шановні друзі! Будьте обережні! (ВІДЕО)

На зустрічах у черкаських дворах з’являється людина, яка приставляється міським головою Бондаренком.

Він стверджує, що сплачувати за негабарит «Новій Якості» не потрібно, що він не підписував договір із цієї управлінською компанією та що на нього намовляють.

Я офіційно заявляю, що знаю Бондаренка особисто. Він, як людина слова, ніколи та за жодних обставин не мав би відмовлятися від свого слова.

Тому викладаю офіційні документи, де саме чинний мер Бондаренко підписав угоди з паном Бортником.

Навіть після того, як депутати скасували тариф на вивезення негабариту, мер Бондаренко продовжував відстоювати свій підпис, зупинивши своїм розпорядженням це рішення депутатів.

Чи потрібен нам такий мер, що лобіює інтереси «Нової якості»?

Увага!!! Шановні друзі!!!! Будьте обережні!!! На зустрічах у черкаських дворах з'являється людина, яка приставляється міським головою Бондаренком.Він стверджує, що сплачувати за негабарит «Новій Якості» не потрібно, що він не підписував договір із цієї управлінською компанією та що на нього намовляють. Я офіційно заявляю, що знаю Бондаренка особисто. Він, як людина слова, ніколи та за жодних обставин не мав би відмовлятися від свого слова.Тому викладаю офіційні документи, де саме чинний мер Бондаренко підписав угоди з паном Бортником. Навіть після того, як депутати скасували тариф на вивезення негабариту, мер Бондаренко продовжував відстоювати свій підпис, зупинивши своїм розпорядженням це рішення депутатів.Чи потрібен нам такий мер, що лобіює інтереси "Нової якості"?

Gepostet von Олександр Радуцький am Montag, 5. Oktober 2020

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x