В онкодиспансері проводитимуть операції з використанням ультразвукового скальпелю (ВІДЕО)

В онкодиспансері проводитимуть операції з використанням ультразвукового скальпелю (ВІДЕО)

У Черкаському обласному онкологічному диспансері з’явилася можливість першими на Черкащині використовувати ультразвуковий скальпель «BOWA LOTUS» під час проведення хірургічних втручань. Сучасна система дозволяє лікарю робити одночасний розтин тканин тіла із заварюванням судин розміром до 5 мм. Про це повідомляє завідувач обласного центру пластичної реконструктивної та малоінвазійної онкоурології Черкаського онкодиспансеру Роман Морару-Бурлеску.

За словами завідувача центру, ультразвуковий скальпель – незамінна річ у роботі хірурга. В онкодиспансері з’явилася можливість першими на Черкащині проводити операції з таким обладнанням. Ця установка дозволяє працювати дуже близько із суміжними органами без ризику пошкодити їх.

– За допомогою скальпеля розтин і коагуляція повністю безкровна, це дозволяє хірургу мінімізувати крововтрати, скоротити період реабілітації, перебування в стаціонарі та зменшити ризик післяопераційних кровотеч.

Довідково: BOWA LOTUS – це останнє покоління ультразвукових скальпелів для роботи в загальній хірургії, гінекології, урології та торакальної хірургії. LOTUS працює на частоті 36 000 коливань в секунду для ефективного розтину і коагуляції тканин.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x