Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Овен

Як би це дивно прозвучало, для Овнів четвер – доба романтики! Так-так, сьогодні вас наздожене хвиля почуттів, куди б ви не ховалися. Ви так давно не дозволяєте емоціям брати гору, що вони переповнюють зсередини, і впродовж дня «вирвуться» назовні. І це чудова новина! Дозвольте собі, нарешті, закохатися по-справжньому. Ось побачите, отримаєте море кайфу, романтики і цілком серйозні перспективи.

 

Телець

Ваш порятунок у всіх випадках – це хороша музика. Так, буває складно, адже посваритися легше, а помиритися складніше в рази. Однак намагайтеся впіймати «дзен» і не «кип’ятитися» з будь-якого приводу. Увімкніть у навушниках улюблений трек, відзніміть веселе відео на підтримку якогось флешмобу, потанцюйте перед дзеркалом – і настрій покращиться, і мине бажання з кимось посваритися.

 

Близнюки

У  четвер зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Упертість навряд чи допоможе налагодити теплі стосунки, тому постарайтеся бути поступливішими. Закоханим Близнюкам астрологи обіцяють багато радісних подій. Кохання окрилятиме до такої міри, що забудуться всі претензії та минулі образи, навіть якщо у вас – дуже хороша пам’ять. Якщо ж поруч досі нема коханої людини, не засмучуйтеся: кінець дня підготував довгоочікувану зустріч.

 

Рак

Цей день буде дуже цікавим та «гарячим» для Раків. Щоденне життя з партнером минатиме легко та без зайвих клопотів. Ви матимете багато розваг, які зараз необхідні для обох. Усе, що потрібно робити – це насолоджуватися чудовим настроєм разом зі своїм партнером і глибоко «пірнати» в задоволення.

 

Лев

Астрологи рекомендують остаточно викорінити свою нерішучість та сором’язливість. Ви мали достатньо часу на роздуми, і вже, напевно, остаточно вирішили чого хочете. Четвер – сприятливий день для нових перемог, і на любовному фронті, зокрема. Наберіться сміливості і запропонуйте колезі разом випити кави в обід, або напишіть смс людині, з якою давно хочете сходити на побачення. Немає нічого неможливого, головне – вперед!

 

Діва

Дів у найближчі дні чекає багато пристрасті, турботи та уваги від вашого партнера. Друга половинка зробить все, щоб задовольнити ваші бажання. Вам потрібно йти назустріч цьому – наприклад, можете влаштувати побачення для партнера. Насолоджуйтеся чудовим часом з коханою людиною.

 

Терези

У Терезів доба буде дуже насиченою. Одразу кілька шанувальників вирішать раптово проявити активність, тож плануйте побачення завчасно і стежте, щоб вони не заважали роботі. У жовтні є велика ймовірність саме кар’єрного зростання, не проґавте свій шанс. Той, хто давно і по-справжньому хоче бути поруч, дочекається в будь-якому випадку.

 

Скорпіон

Сховайте жало, Скорпіони! Цього дня у вас минатиме так гладенько, що не доведеться оборонятися й напружуватися. Розслабтеся та отримуйте задоволення. Кохана людина обов’язково на вас натрапить. На роботі нарешті відзначать ваші зусилля та результати. Ви отримаєте всі нагороди, на які давно заслуговували. Тож готуйте стіну для медалей.

 

Стрілець

Жовтень готує сюрпризи! Більшість із них стосуються особистого життя. Настав час позбутися зайвих спогадів, залишити в минулому людей, які завдали болю, навчитися не давати треті і п’яті шанси тим, хто їх не заслуговує. Звільніть в серці місце для нових почуттів, і приємні враження швидко наповнять ваше життя.

 

Козеріг

Любовне життя Козерогів цього дня буде сповнене оптимізму і процвітання. Адже зараз у вас є те, що потрібно, для здійснення всіх мрій та сподівань. До того ж, ваш партнер дуже позитивно ставиться до вас. Почуття між вами заграють новими фарбами, тому спробуйте здивувати другу половинку.

 

Водолій

Зорі радять Водоліям приділити увагу другій половинці: влаштуйте побачення чи романтичний вечір. Скажіть коханій людині про свої почуття, це допоможе зблизитися одне з одним. Якщо ж між вами виникнуть суперечки – не ігноруйте їх, спробуйте одразу дійти компромісу.

 

Риби

У найближчі дні Риби зможуть віднайти баланс у стосунках. Зокрема, вас вдасться висловити свої почуття партнеру, тому цей день ідеальний для романтичної атмосфери. У любовній сфері на вас очікує багато позитивних подій. Згодом ви таки зможете провести змістовну розмову з коханою людиною, щоб зробити наступний крок у ваших стосунках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x