У 125 освітніх закладах Черкащини учні та педагоги хворіють коронавірусом

У 125 освітніх закладах Черкащини учні та педагоги хворіють коронавірусом

На коронавірус в Черкаській області хворіють 72 учні та 163 педагогічні працівники. Про це розказала заступниця начальниці управління освіти і науки Черкаської ОДА Оксана Сімушіна.

Протягом тижня захворів 51 учень та 91 працівник. Загалом інфекцію виявили в учнів та працівників 125 шкіл області.

Також є випадки захворювання у 54 дитячих садочках. Протягом тижня їхня кількість збільшилася на 22 заклади. Хворіють 4 вихованці та 31 працівник.

«На самоізоляцію в області направлено 305 класів. Це 6 тисяч учнів та майже 500 педагогів. За останній тиждень на самоізоляції опинилися 95 класів. Дошкільних груп на самоізоляції – 22, за останній тиждень – 7 груп», – сказала Оксана Сімушіна.

Дистанційно навчаються учні у 18 школах у Смілянському, Звенигородському, Драбівському, Золотоніському районах, Тальнівській, Паланській, Чигиринській, Ротмістрівській, Тернівській, Білозірській та Медведівській ОТГ. На дистанційній роботі перебуває дві заклади дошкільної освіти в Тальнівській, Балаклеївській ОТГ.

Оксана Сімушіна нагадала, що з 5 жовтня Канів перебуває у «червоній» зоні. Тому 6 шкіл та 8 садочків, а це 2700 школярів та 850 дошкільнят, навчаються дистанційно.

Загалом на Черкащині дистанційно навчаються 8823 учні та 955 дошкільнят у 24 школах та 10 садочках.

«Кількість випадків захворювання на covid-19 збільшується, тому треба дотримуватися всіх протиепідемічних заходів не тільки в закладах освіти, але і в громадському транспорті, громадських місцях. Прошу батьків, учнів, педагогів носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, не відвідувати масові заходи», – говорить освітянка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x