Голова Чигиринської РДА подав у відставку

Голова Чигиринської РДА подав у відставку

Учора в службовому приміщенні стадіону «Колос» провела своє засідання фракція Партії регіонів Чигиринської районної ради. Крім депутатів-регіоналів, на зборах було присутнє керівництво райдержадміністрації на чолі з її головою Олександром Цисаренком та міський голова Сергій Тимченко.

Повідомили про це на сайті «Ремарка».

Про причини таємної зустрічі регіоналів не повідомляється. Про сам факт зустрічі стало відомо активістам місцевого Майдану, які й завітали на збори своїх політичних опонентів разом з депутатами райради від опозиції і черкаськими гостями – головою президії Народної ради Черкаської області, керівником обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолієм Бондаренком і членом президії Народної ради Черкаської області, керівником обласної організації ВО «Свобода» Юрієм Ботнаром.

Напружена розмова завершилася написанням Олександром Цисаренком заяви на звільнення з посади. Юрій Ботнар пообіцяв сьогодні ж доправити заяву голови райдержадміністрації в.о. Президента України О.Турчинову.
Ганна Совгира дала обіцянку скласти свої повноваження на позачерговій сесії Чигиринської районної ради, яку вона збирається скликати у вівторок – 25 лютого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x