Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У п’ятницю на Овнів очікують позитивні події в роботі та амурних справах. Настав ідеальний час для рішучих дій в кар’єрному плані та улюбленій справі. Зорі передбачають, що реалізувати наміри буде нелегко, однак результат вас приємно здивує. День характеризується емоційними перепадами, і саме близькі люди зможуть вам допомогти відновити внутрішній баланс та заспокоїтися. Астрологи рекомендують після роботи зустрітися з друзями та випити по келиху червоного вина.

 

Телець

Тельці, та ви везунчики! Сьогодні будь-яке починання представників цього знаку завершуватиметься запаморочливим успіхом. Хочете реалізувати проєкт, який здається вашим друзям і колегам цілковитим божевіллям? Уперед! Досить відкладати на потім. Усі критики і недоброзичливці кусатимуть лікті від заздрощів вже наприкінці дня.

 

Близнюки

Оох, Близнюки, вам можна лише позаздрити! 9 жовтня ваше життя переповниться романтикою і любовними пригодами. Трапитися може що завгодно! Наприклад, швидкоплинне знайомство в маршрутці переросте в бурхливий роман, або ж колега, з яким ви постійно сварилися, несподівано зізнається в коханні. Слухайте внутрішній голос, він завжди каже правду.

 

Рак

Цього дня Раки будуть дуже амбіційні, цілеспрямовані та позитивні. На роботі у вас буде багато завдань, тож сумувати не доведеться. Утім це навантаження не мине безслідно – ви налагодите важливі професійні зв’язки з авторитетними особистостями. Не забувайте про себе. Після завершення робочого дня вимкніть месенджери та повноцінно відпочиньте. На вихідних вас чекає романтичний вечір з коханою людиною.

Лев

Кому-кому, а Левам фортуна посміхнеться на всі 32. Зірки прогнозують перебіг лише позитивних подій. Успіхи на роботі, довгоочікувана божевільна закоханість (і, найголовніше, взаємна), фінансове благополуччя. Але будьте обережними, не злякайте удачу. Сумнівні авантюри і невиправдані ризики нічого хорошого точно не подарують.

 

Діва

Діви, хапайте удачу за хвіст! Планети запевняють, що настає особливо сприятливий період. Усе, що ви колись загадували під бій курантів у Новий рік, починає здійснюватися. Якщо ви наполегливо йшли до мети, то наприкінці дня отримаєте приємну звістку щодо результату. Думайте позитивно та даруйте світло людям. Створіть затишну атмосферу, про яку давно мріяла. Для натхнення зробіть це разом з сім’єю чи коханою людиною.

 

Терези

Терези, настав сприятливий період, щоб налагодити особисте життя! Планети шепочуть,  що представники цього знаку ходитимуть по лезу ножа. Є ризик втратити кохану людину, тому припиніть цілодобово пропадати на роботі – приділіть час другій половинці. Можна влаштувати романтичне побачення або приготувати смачну вечер. Кохана людина, безперечно, оцінить ці старання. Якщо ж ви самотні, саме час вирушити на пошуки кохання. «Badoo» – не найгірший варіант.

 

Скорпіони

Астрологи говорять, що все задумане почне втілюватися вже цієї п’ятниці. Не бійтеся ризикувати, якщо це виправдано, і слухайте свою інтуїцію. Проте розсудливо розпоряджайтеся фінансами. Зірки застерігають від необдуманих покупок. Не поспішайте заповнювати онлайн-корзинку. Почніть щоранку обдумовувати план на день і чітко слідуйте всім пунктам. Послідовність і виваженість – ваші головні козирі.

 

Стрілець

Стрільці, готуйтеся! Вас чекає кілька знайомств, які істотно прискорять просування кар’єрними сходами. Тому будьте готова обеззброювати всіх посмішкою і гострим розумом. Є ймовірність, що серед нових знайомих і ділових партнерів ви знайдете кохання усього життя. Купідон вже націлився з усіх можливих знарядь – ловіть своє щастя.

 

Козеріг

Всесвіт має значення лише тоді, коли поруч люди, яких ми любимо. Дайте близьким зрозуміти, наскільки вони важливі та цінні для вас. Часом через велику кількість роботи і побутових справ, ми забуваємо про тих, хто завжди підтримує і підштовхує до нових звершень. Надішліть батькам селфі, де ви щиро регочете, відправте другу мем з його улюбленою тематикою або ж організуйте романтичні посиденьки з коханою людиною.

 

Водолій

Ви не море, менше хвилюйтеся! Астрологи пропонують ігнорувати всі проблеми та звернути увагу на себе. Скеруйте енергію на самотурботу. Зірки підказують, що вам варто збалансувати харчування, пити багато води та не нервувати. Незабаром вас чекають і грошики, і любов, і шампанське — слухайте внутрішній голос, і все буде прекрасно. Непогано змінити імідж – яке ж нове життя без яскравого одягу та стильної зачіски?

 

Риби

Риби, сьогодні ви перетворитеся на щасливчиків — це нова примха долі, так що не сперечайтеся, а отримуйте приємні сюрпризи. Вас чекають цікаві знайомства і спілкування з протилежною статтю. Можете навіть не вбиратися, адже нові залицяльники/шанувальниці цінують вас не за модний одяг, а за красиву посмішку і чудове почуття гумору.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x