Кам`янський держлісгосп очолив ТОП-100 лісогосподарських підприємств України

Кам`янський держлісгосп очолив ТОП-100 лісогосподарських підприємств України

Державне підприємство «Кам’янське лісове господарство» визнане лауреатом Національного бізнес-рейтингу. Про це повідомляє обласне управління лісового та мисливського господарства.

У рейтингу ТОП-100 серед державних і комунальних підприємств України у сфері «Лісозаготівлі» Кам’янський держлісгосп посів перше місце серед суб’єктів господарювання у номінації «Платоспроможність».

Також держлісгосп отримав перше місце серед суб’єктів господарювання Черкаської області за сумою місць 4-ох номінацій фінансової діяльності. На основі досягнень підприємству присвоюється статус «Лідер галузі 2020», що є свідченням високої ефективності управління ресурсами, надійності та професійності.

Перші чотири позиції вищезазначеного всеукраїнського рейтингу належать лісогосподарським підприємствам структури Черкаського ОУЛМГ. Адже окрім Кам’янського держлісгоспу, перші позиції рейтингу належать Смілянському, Уманському та Звенигородському держлісгоспам. Крім того, у ТОП-100 потрапили Лисянський, Канівський, Черкаський, Чигиринський та Корсунь-Шевченківський держлісгоспи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x