Понад 3 млн грн виділять на встановлення світлофорів у Червоній Слободі

Понад 3 млн грн виділять на встановлення світлофорів у Червоній Слободі

У селі Червона Слобода Черкаського району на автодорозі Р-10 Канів — Чигирин — Кременчук у 2017 році заплановано встановити світлофори на ділянках концентрації дорожньо-транспортних пригод на перехресті вулиць та влаштувати освітлення автомобільної дороги у межах села. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

За запитом Служби автодоріг області Черкаський відділ комплексного проектування ДП «Укрдіпродор» наразі виготовляє проектно-кошторисну документацію на влаштування лінії зовнішнього штучного освітлення та встановлення світлофорних об’єктів на автомобільній дорозі державного значення Р-10 Канів — Чигирин — Кременчук на відрізках автошляху км98+550-км101+950 та км103+650-км105+000.
Загальна вартість цього проекту орієнтовно складатиме орієнтовно 3 млн 260 тис. грн. За розрахунками, попередня вартість робіт зі встановлення одного світлофорного об’єкту становитиме близько 700 тис. грн. Фінансуватимуться ці роботи за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Крім того, Службою автомобільних доріг у Черкаській області направлені пропозиції до Укравтодору щодо виконання першочергових ремонтних робіт на мережі автомобільних доріг області. Серед інших, у цих пропозиціях запропоновано профінансувати освітлення дамби через Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань та встановити освітлення на пішохідних переходах на автомобільних дорогах загального користування.
Довідка. Державне підприємство «Укрдіпродор» входить до складу Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» і є головною проектною організацією в дорожній галузі. Інститут координує технічні напрямки у області дорожнього і мостового проектування на Україні, надає технічну і методичну допомогу організаціям, які виконують дорожнє будівництво, вивчає і узагальнює передовий вітчизняний і закордонний досвід проектування автомобільних доріг, мостів, промислових підприємств дорожнього господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x