Браконьєрів за незаконний вилов риби затримали на Черкащині

Браконьєрів за незаконний вилов риби затримали на Черкащині

Двох громадян за незаконний вилов затримали 8 жовтня на території Кременчуцького водосховища неподалік села Іркліїв, що на Черкащині. Про це повідомив на офіційній сторінці очільник управління державного екологічного нагляду в Черкаській області Олександр Позняков.

Для вилову риби чоловіки використали забороненні любительські та спортивні знаряддя лову. У ході проведення природоохоронного рейду спеціалістами Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Держекоінспекції Центрального округу спільно із поліцейськими водного патруля РО ВО Управління патрульної поліції в Черкаській області виявлено та вилучено чотири мисинові сітки кроком вічка 50 на 50 мм, якими правопорушники виловили рибу видів: карась – 93 шт., лящ – 1 шт. та короп – 1 шт. Обрахована сума завданих збитків державі становить близько двох тисяч гривень.

За вчинення незаконних дій з вилову риби на громадян складені адміністративні протоколи за ч.4 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Грубе порушення правил рибальства). Вилучену рибу передали на реалізацію до рибоприймального пункту з подальшим перерахуванням коштів до бюджету.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x