Ремонт доріг державного значення продовжується на Городищині

Ремонт доріг державного значення продовжується на Городищині

Ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка триває у Городищенському районі. Він проходить у межах Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки, програми Президента України #Великебудівництво. Про це інформують у Черкаській ОДА.

Голова Городищенської РДА Ігор Ладнов проінспектував хід проведення та якість виконання робіт. Наразі на ділянці км 176+000 – км 183+717 (приблизно район телебашні біля с. Орловець і до межі Городищенського та Смілянського районів) на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» виконуються роботи з поточного середнього ремонту. Зокрема, фрезерування старого асфальтобетонного покриття, укріплення узбіч, влаштування основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом.

Цьогоріч заплановано здійснити ремонтні роботи на автомобільній дорозі Н-01 Київ – Знам’янка в межах Городищенського району у повному обсязі загальною протяжністю 30,171км. 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x