ЧНУ — у 30-ці найпопулярніших вишів за IT-спеціальностями

ЧНУ — у 30-ці найпопулярніших вишів за IT-спеціальностями

Інформаційний ресурс «DOU» опублікував оновлений всеукраїнський рейтинг вишів для ІТ-галузі. Про це повідомляє пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Список побудований за результатами даних з ЄДЕБО вступної кампанії 2020 року. За цим переліком можна побачити, куди найбільше прагнули вступити абітурієнти з найвищими конкурсними балами.

У рейтингу представлені університети, що отримали не менш як 200 заявок на всі IT-спеціальності. І навіть з цим бар’єром у перелік потрапили 82 університети.

ЧНУ ввійшов у 30-ку найкращих і посів 26-ту сходинку із середньозваженим балом — 157,5. Варто зазначити, що середній бал, із яким подавали заявки до Київського національного університету ім. Т. Шевченка, складає 175,5, а найнижчий бал у рейтингу — 138,5.

— 26-те місце в переліку — це свідчення того, що IT-кафедри ННІ інформаційних та освітніх технологій і факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем ЧНУ надають якісні послуги студентам. IT-спеціальності — це сучасні й престижні професії. Будемо розвиватися в цьому напрямку й надалі, — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко.

Переглянути рейтинг можна тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x