Стрілець Сергій Куліш став кращим спортсменом вересня-2020 на Черкащині

Стрілець Сергій Куліш став кращим спортсменом вересня-2020 на Черкащині

На Черкащині підбили підсумки спортивного вересня й визначили кращого спортсмена. Про це повідомляє відділення НОК України у Черкаській області.

Експертній комісії було складно обрати переможця, оскільки всі спортсмени мають гарні результати. В результаті тривалого обговорення перемогу у вересні виборов стрілець Сергій Куліш та його тренер Віктор Нагній. Кращий спортсмен та тренер місяця отримають відзнаку та грошову премію.

Сергій Куліш на Відкритому чемпіонаті України виборов в особистих змаганнях «золото» та «срібло». Він посів перше місце у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 120 пострілів з трьох положень: стоячи, з коліна, лежачи) та здобув «срібло» у фіналі вправи ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки: 60 пострілів з положення стоячи). Також спортсмен встановив два неймовірні рекорди України: у кваліфікації вправи МГ-6 набрав 1184 оч., а у фіналі цієї ж вправи – 467,3 оч., що на 2 очки більше, ніж рекорд світу. Тренує його Віктор Нагній.

На звання кращого спортсмена вересня претендували 10 кандидатів, а саме: велосипедист Віталій Новаковський, гімнасти Назар Чепурний та Ілля Ковтун, дзюдоїст Артур Єфремов, Сергій Черних (кінний спорт), веслувальниці Валерія Шарова та Ілона Трофімова, стрільці Сергій Куліш, Дмитро Омельяненко та Максим Хроненко.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x