Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

 

Овен

Четвер для Овнів буде трішки напруженим. Вам буде важко дати собі раду вдома і на роботі. Астрологи рекомендують не віддаватися на повну під час виконання всіх поставлених завдань та домашніх справ, адже ви можете емоційно вигоріти. Краще виокреміть трішки часу на відпочинок: перегляньте новий серіал чи комедію, почитайте класичну літературу. Будь-який відпочинок дасть вам прилив сил.

 

Телець

Сьогодні Тельці перебуватимуть у гарному гуморі, однак слідкуйте за своїм внутрішнім станом. Не піддавайтесь агресії чи смутку, адже ви можете нашкодити дружбі, яку дуже цінуєте. Пам’ятайте, що у вашого друга чи подруги може бути своя точка зору, і доводити правоту зовсім не обов’язково. В особистих стосунках ви будете дуже енергійні та впевнені.

 

Близнюки

Астрологи радять Близнюкам потурбуватися про своє здоров’я. Якщо ви помітили на обличчі висипання – обмежте вживання газованих напоїв, шоколаду та тістечок. Слідкуйте за режимом харчування та не вживайте шкідливі та калорійні продукти ввечері. До кінця дня, доведіть до ладу всі справи, про які ви давним-давно забули. Намагайтеся внормувати виконання цих задумів.

 

Рак

Четвер мине для Раків спокійно, без надмірних переживань та великої кількості справ. Ваше життя може зовсім скоро змінитися на краще лише завдяки тому, що всі погані емоції та події ви пропускатимете повз себе. Ймовірно, у цьому вам допоможуть улюблений серіал та смачна вечеря. Очікуйте на період, сповнений любові, успіху й креативу. Зараз ідеальний час, аби насолодитися відпочинком і душевними розмовами з близькими людьми. Це надасть вам сил.

 

Лев

Цей день сприятливий для внутрішньої роботи і самовдосконалення. Ви відчуєте прилив бадьорості, що позитивно вплине на рівень працездатності. Четвер – сприятливий для занять спортом. Якщо відчуваєте доволі довгий період важкість у шлунку – почніть харчуватися легкою їжею та дотримуйтеся збалансованого харчування.

 

Діва

Астрологи радять Дівам згадати про свої напівзабуті мрії. Ймовірно ви зануритесь у світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал перебуватиме на висоті. Сьогодні вас зробить щасливим не рутина, а бажання творити. Згодом Діви залишать ярмо трудівника і нарешті займуться справою, яка найбільше цікавить представників знаку.

 

Терези

Зірки шепочуть, що цього дня на Терезів чекають грошові надходження, а також пропозиція з додатковим підробітком, від якої не варто відмовлятися. В особистому житті вам треба більше дослухатися до коханої людини. Припиніть ігнорувати важливі питання та накопичувати все в собі. Краще відверто про все розкажіть партнеру. Пам’ятайте, що розмова завжди вирішує будь-які негаразди.

 

Скорпіон

Скорпіонів чекають деякі непорозуміння з колегами та керівництвом. Однак ці труднощі не зможуть зіпсувати вам настрій. Ви впораєтеся з будь-якими проблемами. Будьте сміливими та не зважайте на докори інших, упевненість у собі дозволить подолати більше, ніж ви думали. Астрологи говорять, що всі старання приведуть до значних змін у житті. Вам необхідно слухати себе, як ніколи, і робити те, що підказує серце. Розвивайте свої таланти та здібності.

 

Стрілець

Настав вдалий час, аби вирішити справи та завдання, які у вас накопичилися і ніяк не можуть зрушити з мертвої точки: завершіть прибирання, позбудьтеся непотрібних файлів у телефоні, розкладіть усі речі у шафах. Наприкінці дня у вас можуть виникнути цікаві ідеї та бажання. Якщо докладете максимум зусиль, то вже зовсім скоро можете очікувати на позитивний результат. Також на вас чекає фінансовий бонус.

 

Козеріг

Четвер подарує Козерогам чудовий настрій. Ви обов’язково захочете поділитися своєю радістю з друзями. Тому під час обідньої перерви запросіть товариша на каву. Навіть якщо трапляться певні труднощі, легко їх уникайте. Сьогодні ви можете закохатися та одразу поринути в почуття.

 

Водолій

Водоліям треба більше уваги приділити спілкуванню з рідними та друзями. Це важливо зробити для того, аби не втратити з ними зв’язок. Декілька хвилин розмови на день не заберуть у вас багато часу. Натомість ви завжди будете в курсі всіх справ. Завершення дня буде емоційно напруженим. У вашому житті стануться деякі події, яких ви зовсім не очікували, відповідно – зміняться плани та цілі.

 

Риби

У четвер на Риб чекатимуть важливі справи та проєкти. Будьте впевненими в собі та намагайтеся уникати безініціативності. Варто більше часу виокремити на робочі завдання, які згодом принесуть свої плоди. В особистих питаннях намагайтеся зберігати холодний розум, адже можете потрапити в конфліктну ситуацію. Більше уваги приділяйте вашому партнеру та спробуйте відверто обговорити теми, які хвилюють вас обох.

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x