Уманські лісівники посадили пам’ятну алею до Дня захисника України

Уманські лісівники посадили пам’ятну алею до Дня захисника України

Лісівники спільно з містянами посадили саджанці біля пам’ятника Залізняку і Гонті в Умані. Захід приурочили до Дня захисника України та Дня українського козацтва. До акції долучилися представники місцевого самоврядування, спілки воїнів АТО, Уманського козацтва та громадськість. Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Учасники акції висадили 45 саджанців дуба червоного та 25 – липи звичайної. Загалом присутні посадили 70 дерев, які надав Уманський лісгоспом.

– Уманські лісівники вирішили відзначити це свято по-особливому, гарною та корисною справою, тож відгукнулися на ініціативу місцевих активістів і створили в місті пам’ятну алею. Такі заходи не лише згуртовують, а й лишають гарний слід для усіх нас на майбутнє, – сказав директор Уманського лісгоспу Михайло Вовченко.

За його словами комунікація з громадськістю – це один із важливих аспектів в роботі уманських лісівників.

– Аби заручитися підтримкою місцевих громад та досягти взаєморозуміння, лісівники часто запрошують населення до участі в різноманітних лісівничих акціях, а також самі активно долучаються до місцевих заходів, – додав Вовченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x