У Шполі відкрили резиденцію святого Миколая

У Шполі відкрили резиденцію святого Миколая

Велелюдним святом у міському парку дитячого дозвілля розпочалося відкриття резиденції святого Миколая. У парк зійшлися разом з своїми родинами дітлахи різного віку. Вони із захопленням розглядали прикрашений парк, фотографувалися з казковими героями і з нетерпінням очікували зустрічі зі святим Миколаєм, який за традицією приносить малечі безліч подарунків. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

− Ми вже не перший рік спішимо на це свято, − розповідають із захопленням учениці 5 класу міської школи № 2 Женя Перстюк і Настя Максименко. – Минулоріч тут відбувалось справжнє святкове дійство, парк перетворився на казкову країну із новорічними персонажами, яких кожного року з нетерпінням чекають усі діти. Тепер ми кожного року будемо приходити сюди, щоб співати новорічні пісні, водити хороводи, розучувати колядки і звичайно ж отримувати подарунки, які приноситиме святий Миколай.

Відкриття резиденції святого Миколая розпочалось танцем у виконанні гурту «Еліт», до якого приєднались ведучі. Потім всі разом виконали пісню про святого Миколая і гучними оплесками дітлахи зустріли Чудотворця. Під стукіт Миколаєвого посоху нарешті засяяли різнобарвні ілюмінації казкових будиночків у парку. Він сказав дітям, що спостерігав за кожним з них і знає всі їхні секрети та заповітні бажання. За допомогою чарівної кулі, до якої треба доторкнутись, збудуться всі мрії. Малята із захопленням тримали кульку, яка виблискувала різнокольоровими вогниками. Чудеса розпочались!

Святий Миколай розповів дітям, що у резиденцію він приїхав на тиждень. Тому тепер щодня на малят чекатимуть різні цікавинки: розучування колядок, свято Калити, написання своїх мрій Чарівним пером у Скриньку бажань. А у п’ятницю Миколай чекає на всіх у своїй резиденції, щоб разом пакувати подарунки діткам, які чекають на свято 19 грудня.
На згадку про зустріч Миколай Чудотворець виконав заповітне бажання присутніх дітлахів − вручив подарунки. Та запросив малят навідуватися до нього в резиденцію, щоб він не засумував і на згадку фотографувався з усіма охочими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x