Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

 

Овен

Сьогодні Овни будуть дуже запальними та енергійними. Представники знаку досягнуть успіху майже в усіх справах. Якщо ви не усамітнетеся вдома, а після роботи вирушите на прогулянку з друзями – то цілком ймовірно, що зможете зустріти другу половинку або ж об’єкт симпатії.

 

Телець

П’ятниця у Тельців буде трішки стресовою. Упоратися із проблемами вам допоможе спорт та внутрішня самодисципліна. Якщо тіло та розум перебуватиме в тонусі – то згодом у вас виникнуть нові ідеї, цікаві проєкти та бажання створити щось неординарне.

 

Близнюки

Близнюки протягом доби будуть сповнені сил та наснаги, головне не втратити запал до роботи. Ваш настрій буде досить позитивним, а незнайомці на вулиці робитимуть вам компліменти. У багатьох представників знаку буде непереборне бажання змінити зовнішній вигляд – доведеться витратити чималу суму, але результат перевершить усі очікування.

 

Рак

Сьогодні Раки будуть «домашніми», ви захочете якнайбільше часу проводити вдома за прочитанням хорошої книги, перегляду комедії чи кількагодинними обіймами з коханою людиною. Це допоможе вам почуватися якнайкраще. У житті розпочинається яскравий період, коли ви можете змінити життя на краще: цікаві проєкти на роботі, довгоочікувані подорожі, душевні посиденьки з друзями зроблять вас по-справжньому щасливими.

 

Лев

Для Левів настав час відпочити та відновити сили. Довіртеся інтуїції та не ризикуйте без необхідності. На початку доби, як попереджають зірки, можуть трапитися незначні проблеми, які вам допоможе вирішити кохана людина. П’ятниця – сприятливий день для великих покупок, планування майбутніх подорожей та прибирання в оселі.

 

Діва

У п’ятницю представників знаку чекає успіх, процвітання та гарний настрій. Упродовж дня на вас чекатимуть цікаві зустрічі та приємні сюрпризи. Зірки радять потішити себе антистресовим масажем чи косметичними процедурами, адже останнім часом на ваші плечі звалюється чимало важливих справ. Наприкінці дня зануртеся в осінню романтику з коханою людиною. Купіть смачне какао і відправляйтеся в парк на прогулянку.

 

Терези

Для Терезів настав час абсолютного оновлення. Виокреміть кілька годин, аби звільнитися від думок, які заважають вам рухатися вперед; зробіть генеральне прибирання в будинку і позбавтеся непотрібних речей; очистіть листування в телефоні з людьми, які вже давно вам не писали; наведіть лад у нотатках та на робочому столі. У такий спосіб ви відкриєте двері для нових та необхідних речей.

 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам буде нелегко. Меланхолійний настрій візьме над вами верх і вам буде непросто вийти із депресії, яка нападе зненацька. Замість того, аби заритися у ковдру та провести увесь свій вільний час у телефоні – займіться приємними справами. Купіть додому ароматичні свічки, зваріть чай чи каву, прикрасьте свою кімнату чи почніть читати нову книжку.

 

Стрілець

У п’ятницю Стрільцям потрібно розширити свої горизонти. Зірки сприятимуть будь-яким починанням, головне не здаватися та сумлінно виконувати всі нагальні завдання. У роботі та бізнесі на вас очікують цікаві знайомства, які подарують успіху в подальшому. Присвятіть вечір найближчим друзям за чашкою імбирного чаю.

 

Козеріг

Астрологи рекомендують Козерогам звернути увагу на харчування. Намагайтеся менше вживати солодкої та жирної їжі. У другій половині дня ви відчуєте приплив бадьорості, який позитивно вплине на працездатність. Настав сприятливий період для занять спортом або прогулянок на свіжому повітрі.

 

Водолій

П’ятниця обіцяє цікаві події. Ви познайомитеся з харизматичними людьми, які стануть вам у нагоді в недалекому майбутньому. Не зациклюйтеся на роботі та фінансах, будь-які труднощі, які є у вашому житті зовсім скоро зникнуть. Зірки шепочуть, що відчуття спокою, рівноваги та впевненості в собі – не залишать вас ані на мить.

 

Риби

Перша половина дня для представників знаку буде вдалою та цікавою. Вам вдасться те, що раніше здавалося вкрай важким. Це чудовий час для наведення порядку в будинку, на роботі та думках. Проведіть один день без гучних компаній та друзів, спробуйте зосередитися лише на власних потребах. Рішення, яке ви ухвалите – обов’язково принесе позитивні зміни вже цієї осені.

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x