На сесії жашківські депутати вирішували бюджетні питання

На сесії жашківські депутати вирішували бюджетні питання

12 грудня 2016 року проведено друге пленарне засідання десятої сесії Жашківської районної ради. Загалом депутати розглянули десять питань порядку денного. Традиційно обговорювались бюджетні питання, комунальної власності тощо. «Нова Доба» про це дізналася в Жашківській райраді.

На початку засідання депутати підтримали внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2015-2020 роки, з якою присутніх ознайомила начальник управління соціального захисту населення Ольга Потколенко.

Крім того, депутати затвердили зведені кошторисні розрахунки капітального ремонту: покрівлі шкіл в селах Бузівка, Вороне, Тинівка та котельні Соколівського навчально-виховного комплексу.

Не обійшли депутати увагою і внесення змін до районної програми вдосконалення роботи органів виконавчої влади в Жашківському районі на 2016-2017 роки та затвердили технічну документацію із землеустрою щодо нормативно-грошової оцінки земельних ділянок державної власності ПСП «Добробут» та головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x