Черкащина отримала майже 4,8 тисяч іграшок для вихованців дитячих будинків

Черкащина отримала майже 4,8 тисяч іграшок для вихованців дитячих будинків

Ляльки, головоломки, конструктори, розвиваючі ігри та багато іншого незабаром відправлять в райони та ОТГ Черкащини. Про це інформує пресслужба ОДА.

4795 іграшок передадуть дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, а також тим, хто втратив батьків в АТО.

Нині пакунки формують відповідно до потреби для кожного району в КЗ «Теплий дім». Вже до кінця жовтня їх направлять маленьким отримувачам на місця.

– Ці іграшки тривалий час зберігалися на Одеській митниці як товари, поміщені в режим відмови на користь держави, – розповідає начальниця обласної служби у справах дітей Оксана Покатілова. – Беручи до уваги особисте доручення Президента України та на виконання розпорядження Кабміну, 12 жовтня разом з директором обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді особисто отримали партію, розподілену для Черкащини.

Вже очікують на приємні подарунки 2166 дітей-сиріт, діти, позбавлені батьківського піклування, що виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, сім’ях опікунів чи піклувальників. Також ці іграшки отримають діти, батьки яких загинули в АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x