На Черкащині споживачам повернули майже 40 тис. грн за придбані неякісні товари

На Черкащині споживачам повернули майже 40 тис. грн за придбані неякісні товари

Фахівці управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області перевірили 52 суб′єкти господарювання за 9 місяців поточного року. Про це повідомляє начальник   відділу контролю у сферах торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів Галина Нечипоренко.

За її словами, у 17 випадках зафіксовані порушення законодавства про захист прав споживачів. За результатами перевірок та за невиконання Приписів щодо ліквідації порушень, реалізацію продукції, маркування якої не містило необхідної, доступної та своєчасної інформації, чотирьох суб’єктів господарювання оштрафували на суму 4280 грн. Чотирьох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, із початку року фахівці управління захисту споживачів розглянули  145 заяв та скарг від черкащан. У телефонному режимі та на особистому прийомі споживачам надали 583 консультації і роз’яснення  щодо їхній прав у межах чинного законодавства. За сприяння  співробітників управління громадянам повернули 39,762 тис. грн за придбані неякісні товари.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x