Гороскоп від «Нової Доби»: без чого не можуть жити знаки Зодіаку

Гороскоп від «Нової Доби»:  без чого не можуть жити знаки Зодіаку

Овен

Виявляється, що Овни – маніакальні кавомани! Вони не уявляють початок дня без кави, і це справді надає їм заряд бадьорості та хорошого настрою. Представники знаку буквально наповнені життям і завжди рухаються в швидкому темпі, а кава надає їм більше енергії для того, щоб досліджувати світ навколо себе.

 

Телець

Ваша таємна залежність – це смачна їжа. Зізнайтеся, ви – справжній гурман, який полюбляє вишукані обіди та вечері! Тельці розуміються на хорошій їжі і вміють нею насолоджуватися. Тому вони ніколи не вираховують калорійність продуктів, а з’їдають усе й одразу.

 

Близнюки

Зараз зорі скажуть те, що навряд чи когось здивує: Близнюки насправді залежні від соціальних мереж. Як надзвичайно соціальна істота, ви просто обожнюєте відвідувати сторінки своїх друзів та спілкуватися в месенджерах, тим паче що в наш час можливостей для цього – безліч!

 

Рак

Раки одержимі коханням, тому їм дуже близькі речі, які стосуються цього прекрасного почуття. Ви любите відчувати любов і вмієте її дарувати. Представники знаку навіть готові на самопожертву заради людини, яка для них є особливою!

 

Леви

Ваша прихована слабкість – це розкішні та статусні речі. Як справжній Лев, ви дуже цінуєте себе і вважаєте, що гідні всього найкращого. Саме тому не можете встояти перед усіма тими фантастичними речами, які може запропонувати навколишній світ.

 

Діви

Нікого не здивує, що найбільша залежність Дів – це подорожі! Представники цього знаку обожнюють досліджувати нові місця, і вони просто фізично не можуть довго залишатися на одному і тому ж місці.

 

Терези

Як і Раки, Терези підвладні романтичним почуттям. Але вони відрізняються тим, що більше цінують лише ідею кохання, ніж його реальне втілення. Ось чому Терези так полюбляють казки та романтичні фільми зі щасливим фіналом.

 

Скорпіон

Скорпіони дуже чуттєві, тому не дивно, що їхня маленька слабкість – фізичний контакт: дотики, обійми, поцілунки, секс… Це способи, якими вони можуть дарувати та отримувати кохання і проявляти свою прив’язаність та ніжність до найближчих людей.

 

Стрілець

Стрільці одержимі прибиранням та організацією навколишнього простору. Вони не можуть залишити без нагляду щось недоречне та не до ладу організоване! Тому ви завжди переконуєтеся, що все лежить на своїх місцях та двісті разів перевіряєте чи вимкнули праску.

 

Козеріг

Із-поміж усіх знаків Зодіаку Козеріг, мабуть, найбільш дисциплінований та послідовний. Цим і можна пояснити його залежність від… роботи! Ви насправді з великим задоволенням занурюєтесь в щоденну працю, і особливо обожнюєте різноманітні графіки та плани. Ви багато мрієте і точно знаєте, що для досягнення поставлених цілей потрібно бути організованим та працьовитим.

 

Водолій

Слабкість Водоліїв – це психологічні стимулятори: книги, головоломки, відеоігри та ще багато чого схожого. Цьому знаку подобається постійно відточувати свій інтелект, тому він обожнює все, що примушує його мозок працювати.

 

Риби

Таємна одержимість Риб – це солодкий та довгий сон! Вони дуже залежні від сну, і вдень часто думають про те, як скоро лежатимуть в своєму затишному та теплому ліжку. Риби ніколи не оминуть можливості подрімати після ситного обіду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x