Черкаський шовковий комбінат може виготовляти спецтканину найвищого ступеня захисту від COVID-19

Черкаський шовковий комбінат може виготовляти спецтканину найвищого ступеня захисту від COVID-19

Черкаський шовковий комбінат розпочав дослідне виробництво нового різновиду тканин для захисних костюмів від COVID-19 у лютому 2020 року. Це одне з провідних підприємств легкої промисловості України, яке має великий досвід виробництва захисних тканин. Про це інформує обласний Департамент інфраструктури та ЖКГ.

Ця тканина ламінована мембранами спеціального медичного призначення найвищого ступеню захисту та може використовуватися для виготовлення захисного одягу для медиків 6 типу (костюмів, комбінезонів). Уже 17 червня 2020 року ПрАТ «ЧШК» отримав позитивний висновок австрійського випробувального центру «HYGCEN» Austria GmbH. Документ засвідчує, що тканина покрита захисною мембраною протиінфекційних агентів та відповідає європейським вимогам та рівню класифікації.

Зокрема, підприємство має можливість випускати тканини з мембранним дихаючим покриттям для пошиття одягу, яке відштовхуватиме вологу та бруд під час несприятливих погодних умов. А також комбінат може забезпечувати дошкільні та інші заклади міста чи області тканинами (для столової та постільної білизни, декоративними та іншими).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x