Гороскоп від «Нової Доби»: як знаки Зодіаку поводяться в соцмережах

Гороскоп від «Нової Доби»: як знаки Зодіаку поводяться в соцмережах

Овен – активний коментатор

Представники цього знаку Зодіаку – одні з найактивніших користувачів соцмереж. У них є сторінка у Твіттері, і в Інстаграмі, і на Фейсбуці. Вони не соромляться коментувати чужі дописи. Іноді Овни не проти оприлюднити який-небудь скандальний пост, щоб спостерігати за реакцією інших користувачів. Після перегляду їхнього профілю, залишиться враження про ерудованого володаря сторінки, який має хороше почуття гумору.

Однак, не зважаючи на яскраве життя в мережі, ці люди не прагнуть розширювати коло спілкування, додаючи інших юзерів у друзі «для кількості». Тому, якщо ви не знайомі з Овном особисто, то схвалення на заявку доведеться чекати досить довго.

 

Телець – непримітний мандрівник

На противагу Овнам, Тельці не відчувають особливої ​​залежності від соціальних мереж. Акаунт необхідний їм для справи – навчання або роботи. Вони рідко публікують щось нове і ще рідше реагують на активність інших користувачів. Лайк від Тельців – це щось надзвичайне, тому, отримавши його, можете бути впевнені, що ваша публікація – бомбічна.

Причина такої мережевої безініціативності – неприйняття Тельцями факту віртуального спілкування. Вони вважають, що краще спілкуватися в реальному світі, а не через монітор бездушного комп’ютера.

 

Близнюки – уважний спостерігач

Близнюки, мабуть, посідають почесне перше місце серед активних користувачів соцмереж. Їм цікаво абсолютно все – від поста кращої подруги, опублікованого три роки тому, до абсолютно безглуздої фотки їжі, яку оприлюднює знайомий. Меми про людей, які цілодобово гортають стрічки всіх можливих соцмереж – це реальна історія кожного другого Близнюка.

До речі, вони мають письменницький талант, тому прекрасно знають, як розважити свою армію фанатів – яких, до слова, завдяки активності не так уже й мало. Але представники знаку швидко втомлюються від усього, тому не дивуйтеся, якщо ці користувачі раптово зникають із соцмереж. Насправді Близнюки вичікують, переглядаючи записи на вашій сторінці.

 

Рак – потайний меланхолік

Ці люди ретельно оберігають своє особисте життя – як в реальності, так і у віртуальному просторі. На відміну від Тельців, вони не соромляться роздавати лайки направо і наліво, але цієї честі удостоюються лише ті, хто є в їхньому переліку друзів. До речі, туди потрапити не так вже й просто. Періодично на сторінці Рака можуть з’являтися сумні картинки, цитати та мелодії, але чекати несамовитих одкровень, які супроводжують ці пости, не доводиться.

 

Лев – майстер красивих картинок

Щодня на сторінці типового Лева з’являється як мінімум три пости. Ці люди на все мають власну думку, якою хочуть поділитися з іншими. Вони впевнені, що відрізняються від маси, тому активне віртуальне життя для них – ще один спосіб довести свою оригінальність.

Вони не шкодують ні часу, ні коштів, щоб їхнє життя в мережі мало не менш привабливий вигляд, ніж в реальності: найкраща фотографія профілю, красиві знімки в альбомах, непоганий плейлист. Зазвичай, у них тисячі підписників, яких вони рідко обділяють увагою.

 

Діва – борець за орфографію

Діви можуть із легкістю давати уроки конспірації: на їхніх сторінках рідко можна прочитати щось зайве, а сам профіль, швидше за все, буде під вигаданим ім’ям. Представників знаку можна звинуватити в сором’язливості – вони просто не бачать сенсу в тому, щоб видавати інформацію про себе першим-ліпшим.

Вони дуже обережні і в своїй оцінці – якщо ситуація вимагає від Діви вираження думки, то вони, імовірно, скопіюють текст, написаний красномовними Близнюками. Єдина річ, яка здатна «розсекретити» Діву, – це надмірно гостра реакція на граматичні помилки: відверто безграмотний допис Діва не омине.

 

Терези – втілення позитиву

Терези в соцмережах створюють образ позитивної і товариської людини: купа друзів (половину з яких, вони жодного разу не бачили), мотивувальні пости і красиві світлини. На відміну від Левів, які хочуть відобразити на своїй сторінці більш досконале життя, Терези начебто збирають в інтернеті все найцікавіше і незвичайне, щоб дбайливо поділитися цим зі своїми друзями.

Навіть найбільш злісний троль не дочекається від Терезів у відповідь грубощів – дипломатичні і доброзичливі, вони прагнуть перевтілити будь-який конфлікт в жарт.

 

Скорпіон – типовий троль

Одним з найбільш злісних тролів, який намагатиметься насолити Терезам в мережі, може стати Скорпіон. Представники цього знаку Зодіаку не соромляться висловлювати свою думку – особливо якщо вона не збігається із загальноприйнятими стандартами.

У реальному житті Скорпіони намагаються стримувати свій потік думок, але у віртуальному просторі вдаються до крайнощів. Адже не вважають за потрібне піклуватися про думку користувача соцмережі, якого вони в очі ніколи не бачили. Друзів у Скорпіона, зазвичай, небагато, але з кожним з них він прагне підтримувати контакт.

 

Стрілець – миротворець

Якщо раптом трапиться так, що терплячі Терези все-таки втратять контроль в сперечаннях зі Скорпіоном, то Стрілець буде першим, хто їх розборонятиме. Причому така ситуація однаково можлива як в реальному, так і віртуальному світі (наприклад, у коментарях до посту).

Стрільців анітрохи не бентежить те, що в результаті вони може отримати і від того, і від іншого. Їхнє прагнення до миру в усьому світі вище таких дрібниць. Поведінка представників знаку в інтернеті майже не відрізняється від реального життя – маса друзів, пошук яскравих емоцій, насичений культурний складник. Їхня сторінка в соціальних мережах – гід по відвіданих концертах, театрах і виставках.

 

Козеріг – сама обережність

Козеріг рідко користується соцмережами, тому що зайнятий підкоренням висот в реальному світі. І якщо представники цього знаку усе ж реєструються в соцмережі, то на цьому компроміс з віртуальною реальністю закінчується. Ви не можете побачити фотографії їжі, незнайомців у переліку друзів, ні лайків. Ба більше: аватар теж, швидше за все, мало що повідомить про свого власника – цілком можливо, що це буде кумедна картинка.

 

Водолій – поціновувач прекрасного

Незважаючи на те, що Водолії отримали славу трохи дивакуватих людей, за їхнім профілем в соцмережах цього ніколи не скажеш. Вони полюбляють спілкуватися – як в реальності, так і в мережі. Однак витрачати час і енергію на те, щоб позиціонувати свою неординарність, в інтернеті вони здебільшого лінуються. Навіщо, якщо можна просто опублікувати гарні фотографії? Причому роблять вони це аж ніяк не для того, щоб інші їм заздрили. Водолій закоханий в навколишній світ і прагне поділитися цим. Тому оприлюднена ним десята за рахунком світлина заходу – це мовчазний заклик звернути увагу на все прекрасне.

 

Риби – душа нарозхрист

Як риба у воді – цей вираз найбільш чітко характеризує те, як представники цього знаку Зодіаку відчувають себе в соцмережах. Риби занурюються у віртуальний світ з головою, вони часто знаходять тут відповіді на ті питання, які хвилюють їх в реальності. Своїми знахідками вони переважно діляться на своїй сторінці з друзями. Не приховують Риби й більш особисті подробиці – уесь інтернет знає, коли вони закохані, а коли сумують після складного розлучення з коханою людиною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x