ДАБІ зупинила дію 46 будівельних паспортів на Черкащині

ДАБІ зупинила дію 46 будівельних паспортів на Черкащині

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області по Уманському району зупинено дію 46 будівельних паспортів та 5 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Посадовими особами Управління проведено перевірку діяльності відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Уманської РДА. На підставі виявлених порушень містобудівного законодавства, зокрема, щодо порушення правил Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки та порушення вимог Порядку надання містобудівних умов та обмежень було прийнято рішення про зупинення дій 46 будівельних паспортів та 5 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДАБІ в Черкаській області.

Усього за 11 місяців поточного року Управлінням Держархбудінспекції у Черкаській області в рамках здійснення функцій державного архітектурно-будівельного нагляду за діяльністю уповноважених органів містобудування та архітектури Черкаської області проведено 19 перевірок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x