Володимир Зеленський: «Я знаю і про всі пункти моєї програми, які поки що не виконані. Вони щодня вказують мені шлях» (ВІДЕО)

Володимир Зеленський: «Я знаю і про всі пункти моєї програми, які поки що не виконані. Вони щодня вказують мені шлях» (ВІДЕО)

Учора, 20 жовтня, Президент України Володимир Зеленський виступив зі щорічним посланням щодо внутрішнього й зовнішнього становища України у Верховній Раді. Про це йдеться на сайті пресслужби Черкаської ОДА.

«Пропоную звітувати про те, що зроблено, та презентувати плани на майбутнє людям, які найняли мене на роботу на п’ять років.

З радістю зроблю це і сьогодні. Основа мого звіту – логічна, але нетипова. Бо зазвичай про цей документ після перемоги президенти воліють не згадувати. Це – передвиборча програма. І разом з громадянами України сьогодні ми відверто обговоримо кілька важливих питань.

Що я обіцяв? Що зробив? Що не зробив і чому? Що буде зроблено й коли?

Не витрачатиму багато часу на детальний аналіз країни, яку у 2019 році ми отримали у спадок. Це чудово бачили і знали всі українці. І багато присутніх у цій залі. У попередні роки кожна партія, крім «Слуги Народу», мала у своїх лавах або колишнього Президента, або двічі Прем’єр-міністра, міністра промисловості, надзвичайних ситуацій, економічного розвитку, соціальної політики, заступників міністра освіти і науки та охорони здоров’я.

Сьогодні всі вони активно роздають поради: як подолати корупцію, підняти економіку та медицину, будувати дороги та досягти в Україні миру. Залишимо у дужках питання, чому вони самі не зробили цього. Поговоримо про те, що сьогодні, завтра та післязавтра будемо робити ми», – такими словами розпочав промову президент.

Детальніше – у відео:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x