В області перші класи отримали майже 980 ігрових наборів «LEGO Play Box»

В області перші класи отримали майже 980 ігрових наборів «LEGO Play Box»

Перші класи державних та комунальних закладів загальної середньої освіти Черкаської області безкоштовно отримали 977 ігрових наборів «LEGO Play Box». Комплекти конструкторів подарували в межах реалізації Концепції «Нова українська школа», а також за сприяння Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation. Про це повідомляють в управлінні освіти і науки ОДА.

Уже третій рік поспіль The LEGO Foundation надає безкоштовну допомогу Україні у вигляді ігрових наборів для перших класів. Компанія також долучається до проведення наукових та моніторингових досліджень у дошкіллі та початковій школі України. Зазначений Меморандум передбачає поглиблення співпраці між МОН та The LEGO Foundation у дошкільній освіті, вищій педагогічній освіті та післядипломній педагогічній освіті.

Нині конструктори від LEGO – це одна з поширених педагогічних систем, яка використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини. Основним принципом є «навчання через дію» — діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. За допомогою конструкторів можна наочно і доступно пояснити учням навчальний матеріал, розвинути навички критичного мислення, а також: мовлення, пам’ять, увагу, уміння працювати в групі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x