Освітян Черкащини відзначили на Дванадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Освітян Черкащини відзначили на Дванадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

12–14 жовтня відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Про це повідомляє Управління освіти і науки Черкаської ОДА.

Організувала й провела виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

У рамках виставки відбулися конкурси для учасників:

  1. Конкурс «Лідер інновацій в освіті» з нагородженням переможців Почесною нагородою та дипломом.
  2. Конкурси з тематичних номінацій із нагородженням переможців золотими, срібними та бронзовими медалями.

Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, воркшопів, відкритих уроків у онлайн форматі обговорювали ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проєктах, демонструвалися інноваційні розробки закладів освіти, наукових установ і підприємств.

За результатами проведення Дванадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» Дипломом «За презентацію досягнень і упровадження інновацій в освітній процес» нагородили Управління освіти і науки Черкаської ОДА, Подякою «За вагомий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти» відзначили начальника Управління Ольгу Чепку.

Почесною нагородою «Лідер інновацій в освіті» серед інших закладів вищої освіти нагороджений комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»

Дипломами, золотими медалями нагороджені заклади освіти Черкаської області.

У номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти» відзнаку отримали Черкаська спеціалізована школа I–III ступенів №18 імені В’ячеслава Чорновола Черкаської міської ради Черкаської області та Червонослобідський заклад загальної середньої освіти I–III ступенів № 1 Червонослобідської сільської ради Черкаської області.

У номінації «Нова українська школа: інновації у формуванні здорової дитини» – комунальний заклад «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x