На Черкащині зменшується кількість хворих на COVID-19 серед учнів

На Черкащині зменшується кількість хворих на COVID-19 серед учнів

Позитивна тенденція щодо зменшення кількості інфікованих на COVID-19 зберігається в освітніх закладах Черкащини. Водночас фахівці фіксують негативну динаміку щодо збільшення чисельності хворих на коронавірусну інфекцію серед працівників освітньої галузі. Про це під час брифінгу в ОДА повідомила заступниця начальниці обласного управління освіти і науки Оксана Сімушіна.

Нині у 218 закладах освіти коронавірус виявили в  130 здобувачів освіти та 410 працівників освітньої галузі. За рекомендацією Державної комісії з питань ТЕБ та НС, а також МОН України канікули з 15 жовтня організували у більшості навчальних закладів області. Це – 283 заклади у 10 районах, 29 ОТГ та двох містах.

За словами Сімушіної, із 22 жовтня, на канікулах перебуватиме ще додатково 76 шкіл, зокрема і обласного центру.

– Учні Черкас будуть на канікулах до 27 жовтня, усі інші – до 30. Із 23 жовтня на канікули йдуть чотири школи. Решта, а це 156 шкіл, перебуватимуть на канікулах з 24 до 30 жовтня. Наголошу, що на період дії карантину необхідно утриматися від проведення будь-яких масових освітніх, спортивних та культурно-мистецьких заходів у всіх закладах освіти та організації екскурсійних поїздок. Також необхідно вжити відповідні заходи, аби мінімізувати фізичні контакти між учасниками освітнього процесу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x