На Городищині вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

На Городищині вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в центральній районній бібліотеці ім. В. Симиренка відбулося засідання круглого столу з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС. Перед учасниками заходу виступили голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко, начальник управління соціального захисту населення РДА Наталія Кириченко, заступник начальника управління Пенсійного Фонду України в Городищенському районі Любов Войцешко, головний лікар Городищенського районного територіального медичного об’єднання Василь Кравченко.

У межах компетенції, керівник району та представники відповідних служб надали відповіді на запитання, які стосувалися розміру пенсійних виплат, безкоштовного оздоровлення, медичного обслуговування та забезпечення медичними препаратами ліквідаторів аварії на ЧАЕС, пільгових норм на житлово-комунальні послуги, автобусного сполучення та пільгового перевезення даної категорії громадян.
Опісля, керівники району, громадськість поклали вінки та квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам ЧАЕС, вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x