В області 15 лікарень приймають хворих на COVID-19

В області 15 лікарень приймають хворих на COVID-19

15 лікарень приймають пацієнтів із COVID-19 на Черкащині. Нині до надання медичних послуг хворим на коронавірусну інфекцію готуються Смілянська та Монастирищенська ЦРЛ. Загалом в медичних установах області є 602 ліжка для прийому пацієнтів з коронавірусом. Про це поінформував заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Олег Найдан під час брифінгу в ОДА.

На стаціонарному лікуванні нині перебувають 329 осіб. Про це поінформував заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Олег Найдан у ході брифінгу в ОДА.

Як зазначив Олег Найдан, нині на стаціонарному лікуванні нині перебувають 329 осіб.

– Загалом лікування отримують 1290 хворих, із них 948 – амбулаторно, перебуваючи під наглядом сімейного лікаря. За останню добу одужали 263 особи, – зазначив Найдан.

Він додав, що зараз заповненість ліжок становить 59,4%, а в стаціонарах ще перебуває 15 осіб з підозрою на COVID.

– Нагадую, що в Україні вже 25 жовтня відбудуться вибори. Люди, які перебувають на самоізоляції, а також ті, хто за станом здоров’я самостійно не зможе відвідати виборчі дільниці, мають до 20 години 23 жовтня подати на виборчу дільницю довідку про стан здоров’я, видану сімейним лікарем. Це необхідно, аби виборча дільниця зарахувала їх до списку тих, до кого проводитимуться виїзди, – зауважив заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Олег Найдан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x