На Черкащині замінюють посвідчення особам, які постраждали через катастрофу на ЧАЕС

На Черкащині замінюють посвідчення особам, які постраждали через катастрофу на ЧАЕС

На Черкащині продовжують замінювати посвідчення особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1 та особам, які брали участь у ліквідації ядерних аварій, випробуваннях ядерної зброї (категорія 2 та 3). Про це інформують у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

На черговому засіданні профільної комісії ОДА розглянули 62 особові справи громадян. За результатами ухвалили рішення щодо видачі посвідчень 23 особам, в тому числі дублікатів – 5 особам, щодо заміни посвідчень учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС категорії 1 – 36 особам та 1 учаснику ліквідації ядерних аварій категорії 2.

Також підтвердили статус потерпілої від Чорнобильської катастрофи категорії 4 – 1 особі та визнано недійсним посвідчення потерпілого від Чорнобильської катастрофи категорії 3 – 1 особі.

На сьогодні комісія ухвалила рішення щодо заміни посвідчень 5 135 постраждалим (78%). Ще 1494 особи (22%), постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, потребують заміни посвідчень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x